۴ پاسخ

کولیک زور میزنه. جیغ میزنه.
رفلاکس دستشو زیاد میخوره. آب دهنش زیاد میاد. درست شیر نمیخوره. همش در حال جویدن چیزیه انگار. بالا میاره

رفلاکس بالامیارن...نفخ هم ینی دل درد دارن زور میزنن قرمز میشن همش گریه میکنن بادشکم میدن

نفخ داشته باشه. پاشو جمع می کنه توی دلش. روی کمر معمولا دوست ندارن بخوابن.
رفلاکس داشته باشن بعد از شیر بالا میارن بعضی ها اشتهاشون کم میشه. اگر رفلاکس پنهان باشه حس،می کنی یک چیزی میاد توی گلوی بچه و بر می گرده

من دخترم هم رفلاکس داشت بردم دکتر خدارو بهتر شده دختر من علائم اینو داشت که گریه میکرد الکی الکی بغل هم میکردی بعد احساس خفگی داشت انگار داشت بالا میاورد ولی چیزی نمیاورد احساس خفگی میکرد نفخ هم داشته باشه دستشویی نمیتونه بکنه بعدش باد میکنه سفت میشه بالا شکمش