۷ پاسخ

من پسرمو به روش سنتی ختنه کردم هر کدومشون ی سری مزایا و معایبی دارن.روش حلقه میگن ممکن بعضیا مجاری ادرارشون تنگ بشه ولی مزایاش اینه که ظاهرش قشنگتر از بخیه میشه و خونریزی مث بخیه نداره و اینکه مراقبت بعد از بخیه بیشتر از حلقه هست اما من روش سنتی انتخاب کردم و خیلیم راضی بودم و خیلی زود پسرم خوب شد حلقه ممکنه طول بکشه تا بیفته.ولی نگران نباش دو تاش خوبه.

من شنیدم که میگن حلقه بهتره بازم نمیدونم

ما حلقه ختنه کردیم و فقط جیش اول گریه کرد و صبح روز ۶ ام حلقه اش افتاد تمام😃

منم پسرمو ۹ روز پیش با روش حلقه ختنه کردم خداروشکر خوب بود فقط بعد از بی حسی یک ساعت گریه کرد و بعد انگار ن انگار؛حلقشم روز پنجم افتاد

سلام حلقه خیلی خوبه برای پسر من بعد از ۴روز حلقش افتاد همون شب اول فقط درد داشت و گریه کرد

حلقه خوبه منم راضی ام

من حلقه بود خیلی راضی بودم خداروشکر همه چیز خوب پیش رفت فقط همون لحظه امپول زدن گریه کرد