سلام مامانا بادوم چطور واسه دخترم اسیاب کنم

۷ پاسخ

سلام با اب جوش ۵دقیقه خیس کن بعد پوستشو بگیر و با پشت الک ویا چای صاف کن رنده کن و بریز تو غذاش

اول مغز بادوم رو بریز داخل آب جوش و پوستش رو بکن بعد بزار روی بخاری یکم خشک بشه آسیاب کن

من روزهای اول پوست کندم وبعدش رنده کردم اولش ک کم بایدبدیم بچه روزاول دوتاروزبعددوباره دوتادیگه اضافه کردم الان ک بزرگترشدن توی فلفل ساب برقی آسیاب میکنم اگرچرخ های گوشت فشاری هم داشته باشیدمیشه وبعدش هم حریره ک پخته شدبایدصاف کنید تابادام هانخوره بچه.

بخوای بریزی تو فرنی یا حریره قبلش ۵ الی ۶ تا بادومو خیس میکنی تو ابجوش بعد نیم ساعت پوستشو بکن و بزار خشک که شد رنده کن

خیس کن بعد با صاف کن رنده کن

بزارتوآب جوش بعدپوست قهوه ایشوبکن بعدیکم بزارتانمش بره جلوإفتاب میشه بعدبریزداخل آسیاب

میتونی بادوما رو بدون روغن ی کم تفت بدی بعدش چندبار آسیاب کن و الک کن