۳ پاسخ

دختر من هم همینطوری بود. چون فعلا بیرون براش جذاب نیس حوصله‌اش سرمیره تو ماشین کلافه میشه دست و پای بسته س. دختر من فقط با کارتون آروم می‌نشست. خودش خوب شد کم کم الان نق نمیزنه دیگه بیرون نگاه می‌کنه

سلام پسرم همین مشکل داشت روی گوشیم براش کارتون میزاشتم وهمزمان بهش شیر میدادم بیشتر با ماشین بردمش بیرون الان جوری شده فقط میشینه اطراف نگاه میکنه. هر روز با ماشین ببرش فقط زمانش اضافه کن

من توماشین که اینجورمیکنه بهش شیرمیدم تاخوابش ببره چون ماشین مثل گهواره هست خوابش میبره