۳ پاسخ

جودوسر پرک رو میپزم با موز و شیره و سویق قاطی میکنم...یا خرما رو با کره تفت میدم بهش پودر بادام میزنم....حلوا...پنکیک هم میشه...آرد برنج یا جودوسرپرک آسیاب شده رو با زرده تخم مرغ قاطی میکنی بهش میوه یا شیره میزنی مخلوط میکنه میریزی کف تابه با کره ی کم درست میکنی

سلام من همون فرنی رو با یه چیز دیگه قاطی میکنم میدم یه روز فرنی رو با سیب یه روز با موز یه روز با خرما،گلابی،زرده هر کدوم که بزنی طعمشو تغییر میده هم خاصیت بیشتری داره

و بیسکوییت مادر.یه مدت هم موز و گلابی میدادم ک اجیم گفت اول صبح سنگینه بهش نده