۴ پاسخ

سلام کلا تا بچه به محیط بیرون از شکم مادر عادت کنه چهل روز طول میکشه بخاطر همین میگن چله ک شد اکثر بچه ها ارومتر میشن هم از نظر دردشکم هم چیزای دیگه

عزیزم تا چله بچه حساس تره چون روزای اول زندگیشه. و خیلیا اعتقاد دارن چله نباید رو بچه بیفته و باید چله بریده بشه. من خودم اعتقاد دارم. یکی از فامیلامون چنددددد سال بود بچه دار نشده بود. همه کارم کرد نمیشد چند روز یکماه بعد از عروسی پدر و مادرم باردار شد. گفتن چله روش بوده بریده شده

بچه تا چهل روزگی عروسی و عزا داری نمیره چون چله دارن و چله رو چله میفته

چله یعنی ۴۰روز اول متولد شدنش وقتی ۴۰روزش شدش حموم و غسلش میدی

چله غسل نداره و خرافاته
میگن بعد چله بچه اروم تر میشه یه کم و زندگیش نظم بهتری پیدا میکنه