۴ پاسخ

بهش انواع کته هارو بده
سبزی پلو با مرغ
لوبیا پلو
عدس پلو
استانبولی
کته با بلدرچین و شوید
حلیم
عدسی
آش ماش
آبگوشت
من اینارو میدم

سلام
برنامه دختر من امروز ایناست
ساعت ۷ و نیم شیر خورده ۸ و نیم صبحانه
نون تست با کره و مربای هویج و کمپوت سیب و خرما
میان وعده میوه شلیل با سویق میدم
ناهار برای اولین باز ماهی براش تست میکنم
عصرانه براش فرنی بیسکوییتی با شیره خرما یا حلوا با شیره خرما درست میکنم
شام هم خودمون خوراک لوبیا داریم از ابش با مرغ توش و سیب زمینیش بهش میدم.

صبحانه فرنی میان وعده مخلوط گلابی و سیب ناهار سوپ میان وعده بازهم سیب و گلابی شام هم بسته به تایمی که خوابش میاد اگ فرصت باشه سوپ اگر نه فوری فرنی میپزم براش
پسر من حساسیت داره حریره و موز نمیتونه بخوره

اگر اینستاگرام دارین پیجnini.food.aria رو فالوو کنین مطالب جالبی راجب غذاها میذاره و تنوع غذاهای پیشنهادیش هم خوبه