۱۲ پاسخ

چرا ترس گلم
این یه موهبت الهیه
میدونی خیلیا منتطر همین کوچولوعن
کرونا شاید سالها باشه قرارنیست همه‌چی تعطیل بشه که
ماچندتا ازفامیلامون توی کرونا بارداربودن ورایمآن‌کردن وصحیح وسالم
اصلا مشکلی نداشتن
توکل برخدا کن ودعاکن توبارداری دعات مستجابه وازخدا کمک بخواه بچه خوب وسالم وارومی بهت بده اذیت نشی
مبارکه عزیزم

مبااااارک باشه😍
دوتای بچت باهم بزرگ میشن انگار دوقلوها
سه سال سختی میکشی ولی دیگه کلا راحتی

ترسم داره اخه .
کرونا گرونی
ببین شرایط زندگیت چجوریه خودت
من اگر یه درصد الان باردار شم نگه نمیدارم چون خرج واقعا سنگینه خودمم جسما و روحن داغونم

مادرای باردار باید واکسن انفولوانزا بزنن رایگان هم گزاشتن

خوشبحالت که حامله ایی۔۔۔مراقب خودت خیلی باش هیچی نمیشه

مبارکت باشه عزیزم.حتما زیر نظر دکتر خوب باش و شرایطت رو بگو تا زود برای مولتی ویتامین و آهن بنویسه.منم بارداری پشت هم داشتم.برعکس بارداری اول ک از ماه های ۵ ب بعد تقویتی و ... شروع کردم.برای بارداری دوم از ماه های اول ولی باز ۷ و ۸ کمبود آهن شدید داشتم.خیلی بمراقب خودت باش.ان شاالله ب سلامتی زایمان کنی

ایول چ قوی هستی مبارکت باشه🌹🌹

به انرژی های منفی که بعضی دوستان میدن توجه نکن به خودتون حسابی برس میخواستی نی نی؟

وای عزیزم البته اگر‌بچه دیگه میخاستین اینک تفاوت سنی شون کم باشه خیلی خوبه

مبارکه،انشالا سالم به دنیامیاد،استرس روازخودت دورکن.این همه آدم تواین وضع زایمان میکنن.خداخواسته پس چیزیش نمیشه🤩

مبارکه عزیزم بله چرا نمیشه بارعایت نکات بهداشتی

مبارکه عزیزم اره مراقبت کن صددرصد دکترای ماما خودشون نکات بهداشتی رو رعایت میکنن