۹ پاسخ

عزیزم سلام شما رفتین مشهد؟

منم خیلی‌دوست دارم برم عزیزم، برای‌پسرم نذر کرده بودم، ولی الان خیلی خطرناکه، کرونا هم نبود الان فصل بدیه، سرده‌. کلی هم اذیت میشین با بچه کوچک، کرونا هم که هست دیگه بدتر

سلام مشهد کرونا خیلی زیاده، من جای شما بودم نمیرفتم

عزیزم همه شهرا از قرمزم اونور تره اگه تحمل دارید نرید الانم که پاییز فصل سرما خوردگیه ادم نمیدونه کرونا گرفته آنفولانزا گرفته سرما خورده .بخاطر بچه نرید بهتره امام رضا رو از خونه زیارت کنید

وضعیت قرمزه الان،مشهد بخاطر زوار خیلی بدتر شده
لطفا به خودتون رحم کنین بیمارستانهای مشهد پر شدن، بیمارستانای مشهد همشون درگیر شدن

به هیچ عنوان سفر نکنید

تازیگیا شنیدم فوق قرمز شده سفر کردن ممنوعه

کاملا قرمز ودراوج خطر

بببین عزیزم من بچه مشهدم دخترمو نبردم هنوز حرم
چرا واقعا امام رضاهم راضی نیست