۶ پاسخ

من از سه ماهگی تاالان مثل شمام
مترونیدازول ۲۵۰ بخور هر۸ساعت و پماد واژینال کلوتریمازول شبا استفاده کن ولی حتما قرصاتو باید سرساعت بخوری هرشب پماد بزنی من دفعه های قبل سرسری میگرفتم خوب نمیشد الان ۳روزه کامل رعایت میکنم خیلی خوب شدم رنگ ترشحم داره عوض میشه

عزیزم حتما عفونت داری ولی باید دکترت بهت دارو بده. خودت سر خود چیزی استفاده نکن. حتما برو دکتر.

میتونی همین هفته برو چون عفونت هم واسه خودت هم بچه ضرر داره/ با نظر بقیه هم دارو مصرف نکن دکتر باید طبق وضعیتت بهت دارو بده

عزیزم عفونت داری حالا یا احتمالا باکتریایی باید پزشکت بهت قرص بده و تحت درمان باشه چون عفونت خطرناکه و حتما باید درمام بشه

من قرص مترونیدازول خوردم.فایده نداش..پماد مترونیدازول واژینال استفاده کردم خوب شدم.

از عفونت منم اینجوری ام