۴ پاسخ

بله عزیزم پسر منم همینجور بود دکتر گفت روزی سه بار گوشه چشمشو با دست تمیز ۱۰ مرتبه از بالا به پایین اروم بکش منم یه ماه اینکارو کردم الان خداروشکر خوب شده و اینکه هروقت چشمش اشک اومد با دستمال نمدار پاک کن.اصلا دست آلوده نزن بهش.

تا قبل۴ماه طبیعیه.بعده ۴ماه دکتر پماد میده اگه خوب نشد مجرا اشکیو باز میکنن..اصنم جایه ی نگرانی نداره

سلام پسر منم همینطوره.همش آب میزنه چشمش بعضی وقتاهم که فشارش میدم چرک میاد از توش 😢😢😢😢😢

سلام برای جاری من اینطوری بود