۴ پاسخ

سلام عزیزم من برا دخترم روز اول هر2ساعت کمپرس آب سرد گذاشتم وروز دوم باز هر2ساعت کمپرس آب گرم گذاشتم موقعی که یه خورده تب میکرد دوبرابر وزنش قطره استامینوفن دادم خدا راشکر خیلی خوب بود اصلا اذیت نشد نه گریه نکرد نه تبش رفت بالا

قبل اينكه ميخواي بري برا واكسن حتما حتما بهش آب قند بده باعث ميشه دردش نياد و ٢ساعت قبلشم بهش استا بده دو برار وزنش عاليه بچه ديگه درد نميكشه

هر چهار ساعت هم دو برابر وزن نوزاد به مدت بیست و چهار ساعت قطره استامینوفن بدین ان شاءالله هم جای واکسن خوب میشه و هم ان شاءالله تب نمیکنن اگر هم تب کنه نوزادی اون دیگه بحث ش جداست و به مدت چهار ساعت مداوم کمپرس گرم بزار رو جای واکسن

وااای منم فردا میبرم برا واکسن چهار ماهگی
من سری قبل بعد از واکسن پاراکید دادم