۵ پاسخ

دکتر نوزاد بچم گفت همه چی بخور از هیچی کم نکن
چون بدنت برای اینکه شیر خوبی داشته باشی ب همه چی احتیاج داره
اما بلافاصله بعدش عرق نعناع یا عرق زیره بخور
من این کارو کردم
خوب بود
دل درد بچه من ساعت داشت
۴ماهش تموم شد دل دردشم خوب شد
الان تک و توک ی پیچ میخوره دلش که اونم بخاطر بعصی از غذاهای کمکیه که میخوره با گریپ میکسچر برطرف میشه

اب جوش وچندقطره عرق نعناع ونبات بدید
خودتون هم عرق نعناع بخورید

اتفاقا باید همه چی بخوری تا خوب شه به دو دلیل یکی اینکه شیرت مقوی نیست و واسه همین شکمش پر نمیشه و دل بچه درد میاد دومی اینکه بچه هرچی شیر مقوی و ویتامین بخوره زودتر دستگاه گوارشش تکمیل میشه زودتر هم از شر این دل درد راحت میشه

فایده نداره خودش ی دورانی داره منم مث شما هستم خیلی چیزارو نخوردم که دل دردنگیره ولی اشتباه میکردم باید میخوردم ی دفعه که درد میگرفت عادت میکرد سعی کن بخوری چون به خوردن زیاد بستگی نداره

من شنیدم در بدترین حالت تا پنج ماهگی ولی دیگه تا الان باید قطع میشد
شاید بچتون رفلاکس داره که بیقراره