۷ پاسخ

سلام عزیزم سه روز شیر خشک نان1بهش بده زردیش کامل برطرف میشه من تموم راه ها رو امتحان کردم هیچ کدوم به جز شیرخشک تاثیر نداشت..

خودت میتونی عزیزم .من خودم خریدم .خودت ترنجبین و شیر خشت زیاد بخور

آره عزیزم خودت بخربده مشکلی نداره فقط دکترداروخانه بگی برات میگی چندساعت بهش بدی

نه لازم نیست حتما دکتر بنویسه اگه زردی داره هردوتون بخورین

نه عزیزم سرخود نده ببر دکتر بهش بده بعدم عزیزم تا۴۰روزگی ممکن بچه زردی ثانوی بگیره نگران نباش سعی کن بهش بیشتر شیر بدی ادرار کنه زردی دفع بشه

زیر نظر دکتر خیلی بهتر تا سرخود. شیر خودتم بهش بده تا تو. مدفوش دفن بشه. و عرق کاسنی بزن ب بدنش

زیر نظر دکتر عزیزم