۹ پاسخ

از خاک قرمز استفاده کن معجزه میکنه

پسرم منم خیلی سوخته بود دکتر برای پماد زینک اکسید نوشت خیلی خوب بود

سودا کرم خیلی عالیه
بعداز هرکار ادرار یا مدفوع کوچولوتونو بشورین وحتما ده دقیقه صبر کنید تا خشک بشه و به زبون خودمون هوابخوره کرم و که زدی بازم کمی صبر کن بعد پوشک کن ینی وقتی میخوای پوشکش کنی اصلا نباید پاش رطوبت داشته باشه

زینک بزن خوب میشه ولی کاه گل عالیه

کرم 1 2 3 موستلا برای ادرار سوختگی پا نوزاد
این و آبجیم خیلی تعریف میکنه میگه با یکی دوبار استفاده کلا خوب میشه

سودو کرم اگر گیرت اومد عالیه.یا زینک اکساید ایروکس

سلام عزیزم وازلین بزن خیلی خوبه زود زود خوب میشه.

یکم روغن نباتی بمال به سوراخ باسنشو‌ بدنش

سعی کن زود به زود پوشک اش عوض کنی یا ممکنه به این مارک پوشک حساسیت داشته باشد مارک پوشک اش عوض کن