چه شیر خشکی خوبه?

۵ پاسخ

برای شروع اپتامیل تقریبا ب همه بجها میفته نزدیکترین شیر ب شیر مادر

دکتر به من گفت نان 1بدم بهش الانم ازش راضی ام البته من کمکی بهش میدم.

من دکتر به بچه ام ببلاک کامفورت داده هم ضد نفخ هم ضد رفلاکسه هم ضد کولیک

آپتامیل نزدیکترین ترکیب به شیر مادره ولی در کل بستگی داره چه شیر خشکی به بدن نوزادتون سازگاره

بستگي داره چي به كوچولوتون بسازه، گيگوز رو ميگن كه از نظر طعم بيشتر شبيه شير مادره و از همه شيرخشك ها سبكتره