۱۱ پاسخ

عزیزم بخدا اگه میدونستی سزارین چقدر بده اصلا اصراری نداشتی ب این کار!
طبیعی نهایتا یکم دردو تحمل کنی ۴.۵ سانت باز بشی اپیدورالت میکنن و راحت زایمان میکنی

منم همینم... با اینکه بیمارستانم خصوصیه دکتر راضی نمیشه ب سزارین... فقط امیدم به وزن بچه و کوچیکی لگنمه😁😁

منم عین شما هستم اگه سز اختیاری بخای فقط خصوصی وگرنه بسپار بخدا هر چی خدا بخاد

عزیزم خب سز اختیاری بکن منم ب هر دری زدم ولی نشد الانم مجبکرم اگ خدا بخاد سز اختیاری بکنم ادان سزارین خیلی سخت گیری میکنن من باوجود بندناف دور گردن جنین بازم قبول نکردن.

ببخشید خانما راسته میگن اگر کسی بچه اولش سزارين شده باشه دومی بعد چند سال میتونه طبیعی زایمان کنه مثلا بعد چهار سال

سلام توکلت بخدا باشه منم هشت سال پیش ب حدی ترسیدم مخصوصاً وقتی خانما جیغ میزدن از ته دلم دعا کرد ک خدای من وقتی میام کسی نباشه یعنی باورتون نمیشه فقط دو نفر بودن اونام از صداشون در نمیشد دیگه قرار شد 5صب بهم آمپول فشار بزنن آخه 6 روز از تاریخ زایمانم گذشته بود اما ربع ساعت مونده ب 5 ضربان قلب بچه اومد پایین سریع عمل شدم دکتر میگفت بدجور شانس آوردی 😁😁😁

منم امروز به دکترم گفتم سزارین میخوام خیلی راحت گفت باشه 😁🤔

منم دوس دارم سزارینی بشم با این ک بیمارستانم خصوصی اما هر کاری میکنم دکترم قبول نمیکنه

هیچی باید اختیاری انجام بدی هیچ راه دیگه ای نیس

معاینه شدی؟؟؟
بچه منم سفالیک بود اما معاینه شدم لگنم کوچیک بود سزارین میشم

برو خصوصی پول بده سزارین اختیاری شو عزیزم