۴ پاسخ

قطره استامينافن پاراكيد بگير بده روز اول كمپرس سرد روز دوم گرم روز اول هر چهار ساعت دو برابر وزنش قطره بده روز دوم هر شيش ساعت

دو برابر وزن نی نی استامینوفن بدید روز اول هر چهار ساعت روز دوم هر شش ساعت. نیم ساعت قبل واکسن بدید. من 20 سی سی قنداغم دادم. کمپرس سرد و نمیزاشت بزارم. اما روز دوم گرم رو گذاشتم. از روی شلوار

بهداشت بهت میگه خودش.من قبل رفتن دوبرابر وزنش استامینوفن گفتن بهش بده، بعدش هم تا دو روز چهار ساعتی و روز سوم هشت ساعتی بهش استا دادم چون تب نکرد خداروشکر...روز اول کمپرس سرد هر ی ساعت ی بار ده دقیقه روز بعد گرمش کن

سلام قطره استامینوفن ساده بری داروخونه بگی واسه واکسن نوزاد دو ماهه خودش میدونه چی بده، نیم ساعت قبل واکسن دو برابر وزنش بهش قطره بده، بعد واکسن هم روز اول هر چهار ساعت قطره بده کمپرس سرد هم روز اول روز دوم کمپرس گرم..