۴ پاسخ

نه همچی بخور ...من خودم لوبیا سبزمیراشتم تو زودپز یکمی نمک هم میزنم خیلی هم خوشمزه میشه کلی آهن داره واسه ماها که شیر میدیم

سلام از سه ماه به بعد اشکال نداره هم بدن مادر هم نوزاد نیاز داره بعد خوردن بلافاصله عرق نعنا بنوش لوبیا رو هم دوزاده ساعت خیس کن بعد چندبار ابشو عوض کن موقع پختن یه جوش زد کفشو ابکش کن ازدوباره بزار بچوشه با یه خیار بزار بپزه تا نفغشو کامل بگیره لوبیا سبز هم ۳۷ خاصیت داره مفید هست

من حبوباتم به اندازه مصرف یکماه یه شب خیس میکنم میزارم تو فریزر اینجوری هم خودم راحتم هم شکم بچه زیاد نفخ نمیکنه

و الله من همه چی میخورم و خوردم واسه بدن بچه همه چیز لازمه