۴ پاسخ

پسرمنم خیلی خواب نداره وبیدارباشه هم خیلی اذیت میکنه من تاسفره راجمع کردم اول ظرفارامیشورم که نمونه هروقتم بچه خابیدهمون ده دقیقه نیم ساعت کاراموسریع میکنم جزییاتم وقتی بچه بیداربچه بغل،اگه یکم بیشترخوابیدشامموهم میپزم گاهی هم وقتی شوهراومدنگهش داره شام میپزم من دوتابچه دیگم دارم کلاس اولی وسه ساله پدرم دراومدبابچه داری😁

منم پسرم سه ماهشه ...موقع هایی که بیداره باهاش بازی میکنم تا خسته شع دو سه ساعت بخوابه ...وقتی هم خوابید کارامو میکنم .

اوه اوه نگو من ظرفای۲روزم می مونه سرهم یبارهمه رو باهم میشورم اگه پسرم بذاره

وقتی خابه عزیزم.موقعی هم که بیداره رو تختش آویزهای بالای تختشو میزنم همش محو نگاه کردن میشه.منم به کارام میرسم و بهش سر میزنم.البته اول سیرش کنید.