۹ پاسخ

ضرر نداره برا بچه ها
ولی خوب عادت غذایی خوبی نیست

پسرمن تخم مرغ یاهمون نون خالی روهم نمیخوره

پسر منم همینطوره ی وقتایی غیر تخم مرغ سیب زمینی آبپز یا سرخشده یا فرنی میدم ک اونارو هم دوس داره

عزیزم سرلاک،شیربرنج، شیر و بیسکوییت هم نمیخوره؟

پسر من هیچکدومو نمیخوره

فرنی حریره شیر برنج عدسی نمیخوره؟

تخم مرغ تا روزی سه تا هم مشکلی نداره

فرنی شیربرنج عدسی اینارو چی نمیخوره؟؟ تخم مرغ هفته ای یک بار نباید بدی دل درد میگیره

سلام عزیزم براصبحانش یا سرلاک بده یا بیسکوبیت مادر. یا یک قاشق نشاسته تواب سرد حل کن تخم بلدرچین قشنگ بزنش بریز تونشاسته ها یکم نبات. یکم ابم بریز بزار روشعله تند تند هم بزن تا به غلظت برسه. خنک که شد یکم گلابم بریز بوسارنده میشه مثل شله زرد. اینجوری شاید بخوره امتحان کن