۳ پاسخ

دکترا میگن حتی کرونا هم دوراز جون بگیریم باید شیر بدیم چون پادتنامون از طریق شیر به خوردش میره فقط باید ماسک بزنی. میتونی بجا قرص شلغم و آویشن فقط روزی یک لیوان دمنوش استفاده‌ کنی. عسل و سیاه دانه هم خیلی خوبه. مثلا نوک قاشق چای خوری سیاه دانه با یک قاشق م عسل بخوری قبل خواب. آب هم کنارت باشه که از شیرینیش گلوت نگیره

سلام وای مراقب باش
کرونا نباشه

یا سرماخوردگی ساده یا استامینوفن ۵۰۰ ساده مشکلی نداره بخورید ولی زیاده روی نکنید بهتره