۷ پاسخ

گلم دکتر من گفت خوراک من ربطی ب زردی نداره
آنزیم های کبدی باعث بوجود آمدن زردی میشه
من سر بچه اولم ب قدری مراعات کردم ولی آخر سر ی هفته بخاطر زردی بستری شد

من زن عموم گفت عرق کاسنی خوردم هم بچش خوشکل شده هم یه زره هم زردی نداشته موقع تولد

عزیزم اصلا سردی نخور چون ربطی که نداره هیچ استخون دردم میگیری من همش کمر درد و پادردم

دکتر من بهم گفت مایعات زیاد بخور و خاکشیر بخور.
ولی بیشتر ب گروه خونی مادر و بچه برمیگرده

طبق طبق سنتی یکی از دوستام گفت که اصلا تخم مرغ نخورده و شیرخشت و ترنجبین و عرق کاسنی خورده. دو تا پسر داره هیچ کدوم زردی نگرفتن. البته من هنوز خودم زایمان نکردم که این کارو انجام بدم . اینا حرفای دوستم بود

عزیزم عرق کاسنی آب انار حتما بخور ..بچتم ب دنیا اومد تو بیمارستان هم شیر خشک بده و هم ترنجبین... من ک این کارارو کردم زردی نداشت

عزیزم زردی بچه به گروه خونی مادر ربط داره اما ماه آخر سعی کن خیار زباد بخوری