۱۲ پاسخ

گلابی 💚 برای پسر من که معجزه میکنه

پسر منم همینطور بود دیروز بردمش دکتر گفت جای سیب زمینی و هویج کدو کرفس والوبخارا بریز تو غذاش

گریپ میکسچر بهش بده و شربت انجیر.البته توی غذاش سبزیجات هم بریز مثل هویج و سبزی و کدو
آب سیب قبض کنندس آب گلابی مسهله.بهش آب گلابی هم بده هر روز خیلی خوبه.آب هویج قبض کنندس ولی پختش مسهله.اگر اینا جواب نداد از شربت انجیر و گریپ میکسچر استفاده کن.ولی حتما بروشور رو بخون.و حتما داخل غذاهاش یه کم کره محلی بریز.

پودر گل سرخ👌👌👌

توی سوپس روغن زیتون یا کره بریز
بهش گلابی بده
روزی چندبار بهش آب جوشیده ی سرد شده بده
بعضی وقتها توی سوپش بجای برنج ورمشیل بریز
شکمشو چنوبار تو روز با روغن زیتون ماساژ بده
پاهاشوورزش بده . بسمت شکمش دوچرخه بزن

انجیر خشک اب کن ابس را بد بهش

من که هیچ چاره ای براش پیدا نکردم همه راهی هم امتحان کردپ

سلام دختر منم یبوست گرفت پودر پیدرولاکس بهش دادم خوب شد

عزیزم پسر منم همینطور بود قطره پدی لاکت میدادم
سبزی هم خیلی موثر بود داخل سوپ
یا چنتا دونه برگه زردآلو خیس کن بهش بده

گلابی🍐سیب🍏معجزه اوره برا یبوست

عزیزم انجیر خشک بریز تو اب و خودش اگه خورد بده اگه نه ابش رو بده برگه زردالو خشک هم همین کارو بکن عالیهههه بهش ترنجبین بده

خاکشیر با آب
جوش خیس کن یکم شکر بزن بده بخوره عالیه