۴ پاسخ

عزيزم ني ني من تكون ميخوره ولي حركتهاش آرومه ب دكتر هم گفتم گفت خوبه

خیییلی همچین لگد میزنه ناجوووور نگا شکمم میکنم خندم میگیره😆البته نینی من دوهفته بزرگتر شماس🤗

مثلا بعد خوردن ی خوراکی خوشمزه !یا موقع دراز کشیدن اونم ب پهلوی چپ موقعی ک شکممو دست میکشم اینا همیشه ک‌نیس عزیزم

من تو هفته ۱۳ام نینی ام تکون میخوره با این که جفت قدامی هست و میگن جلو شکم امه و خیلی دیر تکون اش و حس میکنی من الان ۳هفته میشه حس میکنم وول وول میخوره