۸ پاسخ

عزیزم با روغن زیتون شکمش مثل عقربه ساعت ماساژ بده بزار بادازشکمش بیاد مدفوع کنه این جوری راحت میشه دکتر به من گفت تا۳ماهگی این جورین

البته اگه رفلاکس نداره، حتما وقتایی که دلپیچ داره و زور میزنه، شکمش رد با روغن بچه ماساژ بده و پاهاشو ببار تو شکمش تا کمکش کنی بادی که تو دلش میپیچه رو دفع کنه

برای اینکه الان بتونی بخوابونیش توی پارچه بزار نینیرو مثل ننو و اروم تکون بده ، حس رحم مادر رو داره و غرومش میکنه ، ولی در کل دکتر من بابت دلدرد نینی قطره پروبیوتیک داد روزی چهار بار ۵ قطره و برای من معجزه کرد ، ما تمام داروهارو امتحان کرده بودیم و جز گریه شبانه روزی نتیجه ای ندیدیم. وقتی هم نفخ شدید داره شربت سگا گریپ میدم به پیشنهاد دکتر و اینم خوبه نسبت به بقیه شربتها

عزیزم غذاهای نفاخ نخور، حتما آروغش رو بگیر. قطره کولیتیک خیلی خوبه هر هشت ساعت بهش بده.

من چهار زیره دادم خوب بود

ببخشید دوست عزیز اما به بچه یه ماهه بدون تجویز پزشک چیزی نمیدن

سلام اول از همه باید به تغذیه ی خودتون توجه کنین
اروغ بچه رو حتما بگیرین موقع دلدردش به حالت دمر روی دست نگهش دارین و اروم پشتشو ماساژ بدین

بهش کمترشیربده تا اذیت نشه.