۸ پاسخ

سلام پسرم از ۸ ماهگی شیر شبشو قطع کردم موقع خوابش بهش شیر دادم و تا صبح ندادم اگرم بیدار بشه سعی میکنم تکونش ندم کنارش دراز بکشم بزنم پشتش تا بخوابه

من همچین چیزی رو قبول ندارم . پسر من بیدار نمیشه ولی من تو خواب بهش میدم

نق ک بزنه پستونکشو میدم میخابه باز

والا منم دخترم یکی دوبار بیدارمیشه ولی همونطور که جفتم خوابه سرش میزارم رودستم شیرش میدم بیدارنمیشه

قربونش برم شب ب زور شیر میدم بهش🤣 اصلا شیرنمیخوره شبا لالا میکنه

من از ۶ ماهگی با میل خودش شیر شبشو قط کردم
وقتی میدیم خوابش سنگینه بیدار نمیشد برا شیر منم بیدار نمیکردمش دیگ عادت کرد

اخه چه اشکالی داره دادن شیر شب خراب شدن دندون هم ربط ب شیر شب نداره پسر من خوابیده شیر میخوره این ببدار شدنشون ترس از تنهایی حالا اونایی هم ک میخوان ندن بخاطر هزینه شیر خشک کمتر بچشون بخوره 😜

اره روپامیخابه پسرم