۵ پاسخ

خوبه بد نیست ، کلا به هر بچه ای یه داروی نفخ سازگاره ، البته تو دختر من هرکدوم فقط حدود ۱۰ روز کارساز بود بعد دنبال شربت دیگه بودم

من استفاده کردم زیاد جوابگو نبود برای نفخ فقط از کولیکز جواب گرفتم

برای شکم کار کردنم یه قاشق ترنجبین بهش بده ک لااقل امنه

اگه برای نفخ و دلدرد میخای استفاده کنی بهتره با پزشک مشورت کنی, مثلا شربت گریپ میکسچر که همه خیلی راحت استفاده میکنن تو بچه ها باعث رفلاکس میشه, پزشک دختر من بهش قطره دایمتیکون داد ک خیلی از داروهایی ک استفاده کردم مثل گریپ واتر و کولیکز بهتره

برای نفخ و دل درد عالی. اما برای این ک شکم. کار کنع نه