۵ پاسخ

من بعد از زایمانم نفخ شدید داشتم پسرمو بردم دکتر بهم گفت کاهو و کلم و پیاز و سیر نخور. حبوباتم سعی میکنم نخورم اگه بخورمم بعدش دایمتیکون میخورم

گلم همه چیز بخور بجز نخود و سویا آخه نمیشه که هیچی نخوری شیرت مقوی نمیشه خودتم جون نمیگیری بچه که دل دردش رو داره پس فقط قطره رو بهش بده چیزهایی هم که نفخ داره رو بزار شب بخور که به شیر صبحت برسه از کولیک بچه رد شده باشه معمولا کولیک غروب و شب میاد سراغشون بعدشم عرق نعنا یا زیره حتما بعدش بخور

کاچی بخور
روغن زرد
تخم مرغ محلی
اگه به شیر حساسیت نداره شیر عسل و خرما بخور
ابگوشت شیرتو چرب میکنه
سبزیجات و حبوبات نخور تا جهل روزگی بعدش خوردی پشت سرش عرق نعنا بخور
البته جالبه دختر خالم میگه وقتی چایی میخورم با سالاد ماکارونی شیرم زیاد میشه تند تند رک میکنه من انجام دادم نشد رو ارکی یه چی میوفته خواستی بخوری بعد چهلم بخور که نی نی اذیت نشه
ولی غذاهای نفاخ نخور

سوپ رشته ای هم برای کار کردن شکمش خوبه هم شیر رو زیاد میکنه برای دل دردش ببر دکتر یه قطره میده

عزیزم دل دردو همه دارن بادارو یه کوچولو کمترمیشه ..میگن کنجد خوبه واس شیر و ماهی و برنج