۴ پاسخ

شیر خشک کمکی بده
دوبار سر شب و وسط شب بده راحت میخوابه تو خوابم دادی بچه دیگه شیر وا نمیزنه

دختر من که شیر خشک میخوره ، لباساش هم جدا ازبقیه لباسا با ماشین (شستشو بچه ) میشورم با مایع لباسشویی کودک چیکو

پسر منم همسن پسر شماس ..من شبها بهش یک وعده شیر خشک میدم چون شیرم کفاف نمیده.. لباساشم همیشه جدا از بقیه لباسها میندازم ماشین لباسشویی با پودر لباسشویی بچه میشورم

من اینجوری بود دکتر گفت کمکی شروع کنم الان نزدیک یک ماهه داره کمکی میخوره ...با دست