۹ پاسخ

برو بیمارستان عزیزم.
بچه ی منم پایان ۳۷ هفتگی تکون نخورد...رفتم بیمارستان بعد نوارقلب و سونو گفتن باید اورژانسی زایمان کنی.

گلم برو بیمارستان ازت ان سی بگیرن حتما و سونو انجام بدن خیالت راحت باشه تو هر یه ساعت باید۵تا تکون بخوره نخورد کم بود برو بیمارستان

نترس یه روزایی بچه بی حاله کم تکون میخوره اول یه چیز شیرین بخور به پهلوی چپ بخواب اگه تکون خورد که خداروشکر اگه بازم هیچی حس نکردی برو دکتر

عزیزم منم چند روز پیش دقیقا مثل شما بودم هر کاری میکردم تکون نخورد.آخرش انقدر شکممو نوازش کردم حرف زدم بعد دو روز عکس العمل نشون داد😂حتما خسته است ولی اگر خیلی نگرانی برو بهداشت صدا قلبشو بشنو

برو. بهداشت اکه نزدیکتون صدا قلبش بشنو

سلام عزیزم اگه استرس به دلت راه بدی تکون بچه رو نمیفهمی. یه وعده ناهارکامل بخور بعد دراز بکش تاشب اگه بازم هیچی احساس نکردی یه سونوی قلب بده.

سلام برو نوار قلب بگیر

عزیزم برو نوار قلب بگیر خیالت جمع شه

خوابه حتما اگه میتونی برو بیمارستان یا مطب دکترت صدای قلبش رو بشنوی ولی همون جور که دراز کشیدی نوازشش کن و حرف بزن تکون میخوره احتمالا