۳ پاسخ

بعد از 10 روز اگه بتونی تحمل کنی دردشو ببند..
من خودم سزارین بودم بعد از 10 روز گن پوشیدم، چون شکم بندو بستم درد داشت..
البته که گنم درد داره خب..
بعد پیشنهاد میکنم شکم بند نبند، گن محکم بپوش..چون شکم بند ببندی زیر شکمت میمونه بعدا 😘

من وقتی از بیمارستان مرخص شدم دکتر گفت سر راحت یه کمربند بخر و شکمت رو ببند فقط شبها باز کن موقع خواب خیلی خوب بود یه دو هفته بعد 1 کتب میزاشتم لای شکم بندم که شکمم صاف شه

والا دکتر من گفت نمیخاد ببندی شکم بند.الان موندم چکارکنم شکممو