۴ پاسخ

بنظر من ک همه اینا الکیه حاملگی هرکسی فرق میکنه مثلا همه بمن میگفتن بچت پسره چون علایم ب پسر میخورد لاغرم صورتم و بدنم تپل نشده اصن تغییری نکردم از شیرینی حالم بهم میخوره فقط ترشی و شور دوس دارم پوستمم حتی از قبل سفید تر و قشنگتر شده حس درونی خودمم میگفت پسر باردارم ولی رفتم سونو گفت دختره

سلام میگن اگه چیزهای ترش دلت بخواد پسره ولی اگه چیزی های شیرین دلت بخواد دختره...

سلام عزیزم
من ویار و حالت تهوع نداشتم ولی سوزش معده چرا.
صورتم لاغر تر شد. پف نکردم. کلا تغییر نکردم.
نینیم هم پسره
البته به اینا نیست واقعا. دوستم با خودم فرق داشت علایمش ولی اونم پسر داره.
مثلا میگن اگه زیر مردمک چشم سمت راستت رگ خونی به شکل V باشه پسره بچه. اگه سمت چپ باشه دختر
یا پاهات سرد تر از بدنت باشه. تو اینترنت بزنی کامل تر میاد

دختر بیشتر سمت شیرینی میری .سردت میشه میگن سینه سمت چپ بزرگ تره اما پسر سمت ترشیجات میری گر میگیری و برعکس میگن سینه سمت راست بزرگ تره البته من دوتای اولی رو قبول دارم .ولی نه صد درصد چون خیلی ها علایم پسرو داشتن بچشون دختر بود و برعکس البته من شنیدم میگن صدای ضربان قلبم اگه ۱۴۰ به پایین باشه دختر اگه بیشتر باشه پسره .یه چیز دیگه میگن عدد بتا بالا باشه پسره .