۵ پاسخ

من هردو بیشتر سرد

منم سرد میخورم

سلام جانم من صبحها گرم میخورم و در طی روز شیر سرد میخورم
گرم یا سرد خوردن شیر بستگی به بدن ما داره بعضی‌ها با خوردن شیر سرد دچار نفخ و دل پیچه میشن و بعضیا با خوردن شیر گرم دلپیچه و نفخ میگیرن.
من صبح با معده ی خالی شیر گرم و سه شیره میخورم ولی در طی روز شیر سرد میخورم که خیلی میچسبه

چه بایدی آخه منم سرد دوس دارم سرد میخورم

شیر پاستوریزه ک عیب نداره سرد و گرمش ..برا اینک بجوشونیش میگن شما بجوشون شیرو بزا سرد شه بخور ❤