۴ پاسخ

عزیزم دکتر ب من گفت یک ساعت بعد از هروعده غذایی ب پهلو چپ بخواب باید تو یک ساعت حداقل ۴ بار حرکاتشو حس کنی

دکترم گف اگه به نظرت غیرعادی بود یه شربت شیرین بخور بخواب پهلوی چپ توی یک ساعت ۴ حرکت باید زیر دستت حس کنی

باید ب پهلوی چپ دراز بکشی هر نیم ساعته ۴ بار باید تکون بخوره یا تو دو ساعت ده بار

عزیزم الگوی رفتاری بچه ها با هم فرق داره، فقط بعد خوردن شیرینی باید حرکتش رو حس کنی، من دو تا خواهر دارم یکی حرکات تابلو و زیاد بود اون یکی خیلی خفیف حس میکرد و کم. هردو هم طبیعی بود