۱۰ پاسخ

من مای بی بی گرفتم 55

من مولفیکس استفاده میکنم کیفیتش عالیه

س عزیزم.آره واقعا..منکه ازنواربهداشتی های بزرگ شکوه واسش میخرم بیستاداره 15 تومن میزارم وسط لاستیکش.به جا یه.کهنه..عالیه نم هم نمیزنه منکه راضیم

بارلی

من امروز مای بیبی خریدم سایز ۵ ۸۵ تومن کیفیتش بد نیست مولفیکس چند بار گرفتم اصلا خوب نبود

من بارلی و کوکومی هم استفاده کزدم خوب بوده قیمتشم با صرفه هست امروز بارلی گیرم نیومد مرسی گرفتم قیمتش بد نبود از لحاظ ظاهری بد نبود امتحان کردم بهت میگم چطور بود

من شماره ۴استفاده میکنم آره خیلی گرون شده
طول روز کهنه میبندم براش

سلام. اره واقعا هر روز داره گرونتر میشه. میگن ببم خوبه و به قیمته اما من هنوز پیدا نکردم

ن والا من همش مولفیکس ومرتب میبندم چون هوا یخ شده زود جیش میکنه لباسش خیس میشه مجبورم مرتب ببندم

مولفیکس خیلی خوبه