۴ پاسخ

عزيزم مام از نظر اقتصادى دچار مشكل شديم مخصوصا كه همسرم كارش بازاره و هر روز تو رسانه ها اعلام ميكنن بازار تعطيله ولى تعطيلى در كار نيست
ولى سعى ميكنيم ضرورياتو بخريمو انجام بديم پوشك و شير خشك جز ضرورياته و نميشه ازش غافل شد
مجبوريم از خودمون بزنيم كه بچه هامون تو رفاه باشن اين طفل معصوما نميدونن چى به چيه كه

مگه میشه نذاره ولی خب این طفل معصوما چیکار کنن ب خواست خودشون نیومدن ک

عزیزم اقتصاد هممون بهم خورده چه میشه کرد

عزیزم من از پوشک یکتا پلاس استفاده میکنم از وقتی اونقد گرون شده. و پوشک یکبار مصرف رو فقط برای مهمانی استفاده میکنم و شبا موقع خوابش.ترجیح میدم اون همه پول رو خرج چیزای دیگه بچه م بکنم درسته یکم سختی میکشم ولی ارزشش رو داره