۵ پاسخ

نه عزیزم اونو هفته های بالاتر میدن بخوری! هیچی رو خودسرانه نخورید

نه عزیزم بری پیش دکتر برات آز پنج گانه مینویسه با توجه به اون هرچی کم داشته باشی میگه استفاده کن همین الان شما فقط فولیک اسید بخور

سلام گلم .باید دکترتون تجویز کنه .من اوایل بارداری فقط اسیدفولیک میخوردم بعد هفته ۱۲دکتر برام مولتی ویتامین هم نوشت .

سلام مولتی از هفته۱۴میدن

سلام عزيزم با دكترت مشورت كن من خودم فوليك اسيد ميخورم تا برم دكتر ببيبنم مولتي ويتامين ميده يا نه