۹ پاسخ

من مادرشوهرم میگه هروقت بچه مادرشوبشناسه موهای مادرمیریزه میگه غصه نخور بعداً دوباره در میاد.البته من خودم قبول ندارم اما میگه همه میگن

من قرص سیستین ب۶ گرفتم امیدوارم که جواب بده

سلام عزیزم
منم همین مشکل رو دارم دیشب داروخانه قرص بیوتیک گرفتم برای ریزش مو خودشون گفتن همراه باهاش شامپوش هم استفاده کن تاثیرش بیشتر می شه

من برعکسم، از نوجوانی تا حالا ریزش شدید داشتم، حالا ریزشش قطع شده، گمونم بعد ۶ ماه باز بریزه 🤣

میگن هرچی قرصم بخوری فایده نداره
تا شش ماهگی ریزش مو کم میشه

موهای منم ریزش داره شدیدرفتم دکترمولتی ویتامین داد گفت نگران نباش دوباره درمیاد

سلام تو شیر دهی عادی. میتونی ویتامین قرص پرگویت بخوری خوبه

بیوتین عزیز از داروخونه بگیر و بخور.

اره منم مونمونده من قرص هیر ویت میخورم