۷ پاسخ

نگران نباش عزيزم. پسر منم به مدت دو هفته همينطوري بود. حتي توي خواب هم نميخورد. اما من پا فشاري كردم. اوايل توي خاب ده بيست سي سي ميخورد. تا كم كم بيشتر شد و الان دم دماي خاب عصر و شبش بهش شير ميدم تقريبا ١٨٠-٢٠٠ سي سي ميخوره. با چنتا دكترم مشورت كردم گفتن به اندازه كافي شير خورده تا اين سن و اگه ديگه هم نخوره مشكلي نيس. بيشتر به غذاش رسيدگي كنم كه همه چي به بدنش برسه.

اذیتش نکن هرچقدر میلش می‌کشه بده

فهمیده همه چی داره گرون میشه داره میزاره کنار به باباش فشار نیاد😂😂😂

اصلا جای نگرانی نداره.یک مدت بد غذایی تو بچه ها طبیعیه.اصلا بهش اصرار نکن چون بد غذا میشه و لجباز .بزار هر وقت هر چیز میلش بکشه میخوره...معمولا بچه ها بعد از یکسالگی طعم شیر خشک و دیگه دوست ندارن! غذاهای کمکی بهش بده..با شیر پاستوریزه شیر موز درست کن

عزیزم اول اینکه شیر پاستوریزه نخوردنش ربطی به شیر مادر یا شیر خشک نداره چون شیر گاو فقط کلسیم داره و حتی اگر بخوره جایگزین شیر خشک یا مادر نمیشه ولی اصرار نکن بهش بعد از به سالگی شیر شخک با شیر مادر مکمله و غذای اصلی نیست

سلام گلم پسر منم همینه از هشت ماهگی بردمش دکتر گفت فقط تو خواب بهش بده من شیر پاستوریزه با شیره خرما قاطی میکنم اول صبح قبل بیداری و آخر شب تو خواب بهش میدم عیبی نداره هرجقدر میخوره مهم اینه بخور بهش ماست بیشتر بده تا اینجوری جبران بشه

ناراحت نباش هرچی بتونه میخوره حالا غذا مهمتره تا شیر