۸ پاسخ

منم همینطورم کلافم کرده بود رفتم دکتر،کپسول hair vit داد و قرص آهن گفت تا یه ماه بخور نتیجه شو بگو

عزیزم موهای منم به شدت ریزش داره دکترمولتی ویتامین داده

قرص مولتی ویتامین و اهن و کلسیوم استفاده میکنید؟

مولتی، اهن، فولیک اسید بخور حتما هیرویت هم عالیه بگیر هر روز همراه صبحانت یکی بخور منو که ریزش موهامو خیلی کم کرد

بیوتین باید بخوری عالیه

این بخاطر سطح هورموناس که بعد زایمان به شدت افت میکنه رو مو تاثیر میزاره مولتی ویتامینی که تو بارداری میخوردی ادامه بده

منم اینجوری شدم رفتم دکتر بهم قرص هیرویت داد با ۲تا آمپول که ۶هفته باید هر هفته میزدم

سلام عزیزم منم اینجوری شدم تو صحبت های استاد خیراندیش شنیدم باید بادام بخوری