۵ پاسخ

سلام عزيزم پسر منم رفلاكس داره دكترش امپرازول داده ولي براي پسر منكه تاثير زيادي نداره چون رفلاكس شديده
من ٣بار در روز ميدم هر بار ١٠تا گرانول
تو آب حل نميشه اصلا، بايد همراه آب قند يا شير بدي بخوره

سلام.امرازول ۲۰ دکتر ب دختر منم داده دقیقا مث دختر شماست و اینکه گرانولشو بسته ب وزنش تو مقداری اب جوشیده باید حل کنی بدی

من تو آب لهش میکنم وگرنه نمیتونه اونجوری قورت بده میگن میره میچسبه به ریه ش

مامانی جان منم به دخترم کلی دارو دادم خوب نشد بهتره حتما شیب سی درجه رعایت بشه موقع خواب یا وقتی میخواید زمین باشه کلا تو شیب سی درجه باشه بعدشم اروغشو بگیر حتما بعد هر شیر دهی بیست دقیقه تو بغلت حالت ایستاده نگهش دار اگه راه ببریش دستتو رو دلش بزاری جوری که پشت بچه به شکم شما باشه اینم دکتر بهم گفت خوب و بچه اروم میشه
واینکه لبنیات گاوی اصلا نخور

خیلی خوبه این قرص منم دادم دوره درمان طی کنید من بعدش هم نکسیوم‌میدا‌م‌،تو اب حل کنید ۱.۵ سی سی میدادم من