۳ پاسخ

دختر من شکمش اینقد باد میکرد میومد تا رو قفسه سینش،،ولی خدا خیر بده دکترو شربت گل گریپ داد بهش دادم خوب خوب شد ،،شمام به دکتر بچتون بگید شاید براش بنویسه،،البته بگم دختره من بعده ی مدت کل بدنش دونه شد،،فهمیدیم از شربته و شربت شیویده و دخترم حساسیت داره بهش،،دکتر عوضش کرد اهورا نینی داد اما هیچی گل گریپ نشد

سلام عزیزم اکثر بچه ها همینطورین پسر من که افتضاح به خودش میپیچید دکتر ببرید قطره میدن بهتون، ولی من گیرمیکسچر هم میدادم عالی بود، خیلی کم میدادم خداروشکر اثرش عالی بود، پسر من قطره کولیک از رو دکتر داد خیلی بد میخورد منم با شیرقاطی میکردم، الان دیگه قطعش کردم یه موقع هایی سردی میخورم پستونکشو چندبارگیرمیکسچری میکنم و میدم دل درد نگیره

سلام پسرمنم همنجوریه مخصوصا شبا