۹ پاسخ

مال اد نیست احتمالا رفلاکس داره ببرش دکتر

آره میتونه از قطره باشه من برای دخترم چند تا قطره عوض میکنم تا یکیش بسازه ولی از شیر شماهم هست، لبنیات بخورین بچتون زیاد شیر بالا میاره

عزیزم احتمالا رفلاکس داره دختر منم بعضی وقتا جوری بالا میاره که قل قل میکنه میریزه بیرون

دخترمنم اینطوریه ولی کم کم بده مزه مزه بده خوب میشه

امتاحان کن ببین شاید به چیزی حساسیت داره میاره بالا. بعد هر بارم که شیر میخوره حتما ارغشو بگیر که شیر خورده نیاره بالا.

به پزشکش بگو شاید یک قطره دیگه براش تجویز کنه شایدحساسیت نیست اروغش بگیر اروم تکونش نده زیاد اروم روی شانه بگذارد بادست بزن بالای کمرش نیم ساعت طول می کشه آروغ بزنه دیگه بالا نمیاره

ببين احتمال رفلاكس هست اما شما مواظب باش كه كمر و شكمش در معرض سرما نباشه..خوب بپوشونيدش

شربت آد رو بافاصله از شیر بده چون سنگینه ، من قبلاً زیاد فاصله نمیداختم وقتی شربت میدادم هرچی میخورد بالا میاورد، الان خدارو شکر خوبه

پسر من هم قطره اد میخوره میاره بالا بخاطر همین همشو با هم‌ نمیدم با فاصله میدم