۱۲ پاسخ

بله من اینجوری بودم حتی یه روز خونریزی شدید داشتم ,لکه بینی به رنگ قهوه ای عیبی نداره ولی زیر نظر پزشک باش اگه خیلی زیاد بود

بله روز های اول بارداری تا سه ماهگی طبیعیه من تا اخر بارداریم ۴ بار لکه بینی خفیف داشتم چیزی نبود دکتر میگفت طبیعیه تو سه ماهه اول که دیگه خیلی شایعه

آره عزیزم من داشتم ولی خیلی کم

سلام بله من تا ١٦هفته لكه بيني داشتم

سلام اره من سر پسرم.

من ۳ روز که پریود شدم بدشم تا ۶ماهگی لکه بینی داشتم البته من هماتوم دلشتم

اره عزیزم‌من داشتم دو هفته استراحت مطلق شدم

من لکه بینی داشتم تا هفته ۶ و ۷

بله من داشتم نباید زیاد راه بری یا چیز سنگین بلند کنی،، از پله پایین بالا نشو ...دکتر برام سیاف واژینال داد خوب شدم .....البته طبیعی هم هست ب خاطر لانه گزینی جنین هست

بله دکتر گفت باید راه نری زیاد پله بالا پایین نکنی نزدیکی نکنی استراحت کنی چون جفت ام‌پایین بود لکه بینی وسقط بود که خدا روشکر رعایت کردم واتفاقی نیفتاد

یعنی طبیعیه و علائم سقط نیست؟😣😥

من تقریبا ۴ ۵ هفته داشتم اگر درست یادم باشه دکترم شیاف داد