۸ پاسخ

سلام عزیزم والا منم شرایط شمارو داشتم همه میگفن بچت پسره ولی خودم حس میکردم دختره رفتم غربال گری اول گفت احتمال زیاد دختره ولی بازم بقیه میگفتن نه منم دقیقا شورو ترش و بیشتر دوست داشتم و دارم غربالگری دومم گفتن دختره .انشالله هممون بچمون جنسیتش هر چی که هست صحیح و سلامت باشه .

منم با اینکه عاشق‌چیزای شیرین بودم،الان فقططط چیزای ترش دوست دارم بخورم.کلا هم از همه حالتم هممممه میگفتن پسره،اما ان تی کفت احتمال۸۰٪ دختره.

منم شور وترشی لواشک تمر میخوردم زیاد میخابم آن تی بهم گفت احتمال دختره

عزیزم ب علایم نیس ولی علایمت مث منه،نی نی من دختره

هرچی باشه سالم باشه فقط دعا کن سالم صالح باشه هیچکدوم از این دوجنسیت برتری خاصی ندارن

من عاشق شور و ترشیجاتم نی نیم دختره

معلوم نميشه از علايم
منو از حالاتم ميگفتن دختر ه پسر شد
والا فرقي هم نداره همين هم عشق منه 💙به جاش لذت ببر از بارداري

منم عاشق شوری ترشیم بچم پسره ولی زیادنمیخابم