۵ پاسخ

اخی عزیزم چه بد. چرا از دست دادی. بزا شیش ماه تموم بکذره بعد اقدام کن. اکه الان اقدام کنی بیش از حد اذیت میشی از هر لحاظ ک فکر کنی

عزیزدلم متاسفم و از خدا صبر میخوام برات 😔😔😔😔
شما از الان خودتون رو تقویت کن و زیر نظر پزشک باشید درسته بعد ۳ ماه الی ۵
۶ ماه بهترین وقته برای اقدام رحمتون هم آماده ست ان شالله زود باردار میشی

عزيزم اشكال نداره خواست خدا بوده،شما اقدام و شروع كن بعد سه ماه و بدنت خودش بايد به روال عادي برگرده با هربار اقدام،هروقت اماده شه لقاح انجام ميشه،فقط اين سري هواست باشه هفته ٣٢ امپول ريه بزني حتما

خدا بهت صبر بده دلیلش چی بود،خیلی ناراحت شدم

چرا از دست دادید؟