۸ پاسخ

گلم بستگی به پسرت داره اگه حس میکنی خوبه بهترشده ۵ قطره درروز کافیه من اول ۵ قطره میدادم الان میدونم گریه هاش برا دردنیست ۵ قطره هم نمیدم مال من رفلاکسم داره البته قطره من بایولاکت بودهمشون کارایشون برای ازبین بردن دردهای بچه س پس اگه میبینی نفخش کمه یا دل دردنداره زیادنده به نظرمن اگه خیلی گریه میکنه حس میکنی دردداره بده چون اگه دردداشته باشه به هیچ وج اروم نمیشه واین که چندتاعوامل که نشون میده دردداره این که دست پاشوسمت شکمش جمع میکنه با فشارگریه میکنه وقتی دمر قرارش میده یعنی حالتی که روشکمش میخوابه اروم میگیره یعنی دلش دردمیکنه بهش بده البته اون موقع میتونی از یه قاشق کوچیک چایی خوری نبات استفاده کنی یا عرق نعنا اگه شدیدشدداروبده

من امشب دوباره رفتم دکتر ،دخترم تقریبا هم وزن و هم سن پسر شماست گفت ۵ قطره بده

پدی لاکت مگ رو وزنش تاثیرداره؟

پدی لاکت مگه تا سه ماهگی نیست؟؟ یعنی نهایتا یه هفته دیگه باید بدی، دکتر به من گفت تا 3 ماهگی بده

دختر من ۴کیلو ۳۰۰ هرروز ۱۰

هرروز ۱۰ قطره بدی کافیه

من۵ قطره هرشب میدم

مگه دکتر نگفته؟!