سلام مامانایی ک بچشون هم سن بچها منن روزی چقدر شیر میخورن

۷ پاسخ

سلام گلم .من دخترم شیر خشکیه. صبح ۴ واحد
ظهر ۴ واحد
بعد از ظهر ۴ واحد
شب قبل از خواب هم ۴ واحد

هروقت ک عشقش باسه میاد لباسمو میکشه بالا میخوره.روزی ۳.۴ بار

پسر من روزی دو یا سه بار ۱۲۰ میل شب تا صبحم دو بار

باید از یکسالگی تا ۱۸ ماهگی سه وعده شیر بخورن عزیزم از ۱۸ ماه به بالا دو وعده. روزی cc ۴۵۰ کافیه الان

دختر من کلا با شیر میونه خوبی نداره چون از بدو تولد رفلاکس شدید داشت و بالا میاورد. ولی کلا من از ۱ سالگی به بعد تا حالا ۳ وعده شیر میدم. صبح حدود ساعت ۶ عصر ساعت ۶ شب هم ۱ ساعت بعد شام که بعدش میخوابه

شبر خودمو میدم هیچی همش اویزون شبا که دوسه بار روز هم بعد بیدار شدن از خواب ظهر و عصر هر ۲ساعت

تو خواب ساعتی یبار بیدار میشه معمولا بیداریم ک اگه سرگرم باشه کمتر اگه نه که خیلی زیاد