۶ پاسخ

طول لوله رحم تا واژن را طول سرویکس.بچه دراین دوران بارداری برای ادامه حیات انرژی و مواد غذایشو از طریق جفت تا ازمادر به جنین میرسه جهت قرار گیریش اگر در جلو شکم باشه قدامی پشت خلفی

عزیزم بزن تو گوگل راجع بهش مطلب میاد قشنگ مطالعه کن اطلاعاتت بره بالا

خلفی قدامی سرراهی ..اینا نوع جفت هستش.
من فقط همینار میدونم😂

طول سرویکس ینی طول دهانه رحم
جفت قدامی و خلفی هم نوع جفته ک قدامی جلوی شکمه و بچه پشتشه ولی خلفی بچه جلوی شکم قرار داره جفت پشت بچه ینی طرف کمرت میفته

🙄منم نمی‌دونم برامنو زده خلفی

طول دهانه رحم نباید در بارداری کمتر از 25 باشه، نوع جفت هست خلفي و قدامی